Kevätkauden aloitus

Kiinnostaako improvisaatioteatteri harrastuksena tai haluaisitko vain kokeilla siipiäsi impron parissa?

Viikottaiset improt pyörivät Kompassilla (käynti Kauppakadun kautta) tiistaisin. Maksuttomissa harjoituksissa käyvät niin ensikertalaiset kuin kokeneet harrastajakonkaritkin jäsenyyttä katsomatta. Ohjaajina toimivat Liikkuva teatteri Kepsutti ry:n jäsenet.

Mukaan toimintaan pääsee hyppäämään milloin vain, mutta harrastusta enemmän empiville järjestämme kevätkaudelle erityisen matalan kynnyksen kerran 13.2.2024 klo 18.30-20.30. Aloitamme helpoista leikeistä ja ennen kuin ehdit huomatakaan, olemme jo lipuneet niistä kohti yksinkertaisia improkohtauksia! Impron maailmaan kevein askelin sinua on johdattelemassa Kaskikuusen kansalaisopiston impro-ohjaajanakin toimiva Ville Kumpulainen.

Improssa opit mielikuvitusta, vuorovaikutusta ja kuuntelemista sekä irtaannut tehokkaasti arjen kahleista. Mukaasi tarvitset vain liikkuvat vaatteet – tekemisen virta syntyy paikan päällä porukasta ihan itsestään.

Sukella sekaan!