Keikalle!

Kutsu meidät keikalle! Viimeaikaisia vakiintuneita esitystapojamme ovat improvisaatioesitykset ja valevieraat, mutta onpa meitä nähty monessa muussakin elävistä patsaista Duus-elokuvaan. Kysy siis rohkeasti lisää, jos tilaisuutenne tarvitsee jotain erikoisempaakin esittävän taiteen kentältä!

Jokainen 30-45 minuutin show räätälöidään tilaajan toiveiden mukaisesti eikä siinä ole valmista käsikirjoitusta. Myös yleisö otetaan mukaan esitykseen! Yleisö on voinut esimerkiksi kirjoittaa etukäteen lauseita tai sanoja, joita näyttelijät käyttävät lennosta esityksessään. Jokaisessa show’ssa on 2-4 näyttelijää ja juontaja.

Improkeikka alkaen 200 €

Firman pikkujouluihin tutustumaan tullut upouusi työntekijä, tilaisuuden kuokkavieraat tai sukukokoukseen tullut tädin uusi sulhaskandidaatti alkaa osoittaa illan edetessä yhä poikkeavampia piirteitä ja käytöstapoja, kunnes lopulta juhlavieraiden huojennukseksi vierailija paljastuu näyttelijäksi.

Valevieras alkaen 200 € / alkava puoli tuntia

Juonnamme tilaisuuttasi eteenpäin tilaajan toivomalla tavalla ja yllätyksiinkin improkokemuksen harjaannuttamana reagoiden.

Juontaja alkaen 50 € / alkava tunti

Hintoihin ydin-Kuopion ulkopuolella lisätään edestakaiset matkakulut 0,45 €/km. Pidemmät matkat järjestelyineen sovitaan keikkakohtaisesti. Keikkailemme sujuvasti esimerkiksi Kuopion, Siilinjärven, Lapinlahden, Tuusniemen, Iisalmen, Nilsiän, Maaningan, Leppävirran, Varkauden ja Suonenjoen alueilla.